Saltsjö-Duvnäs_Montessoriförskola_Mon

Rektor

Monika Lagerström

Monika var med och startade förskolan och har varit chef för verksamheten sedan dess. Utbildad till montessoripedagog i London. Arbetar mycket och gärna med barnen på förskolan i alla ämnen, pedagogisk ledare.

Är utbildad rektor genom den statliga rektorsutbildningen, Umeå Universitet.

maria.jpg

Maria Delin

Maria är utbildad montessoripedagog, lärare, musikpedagog. Maria har arbetat på Saltsjö-Duvnäs Montessoriförskola sedan 2003. Hon tycker om att arbeta med alla barn i alla åldrar och speciellt med musik i alla former.

Pedagoger

graphic element
sarany.jpg

Sara Sundin

Barnskötare med stort intresse för skapande verkstad med snickeri och måleri, programmering, utomhus pedagogik och allt som ingår under en dag på förskolan. är föräldraledig från september 2020 något år framåt.

ebba.jpg

Ebba Fleetwood

Montessorilärare sedan 17 år tillbaka med stort intresse för allt inom montessoripedagogiken. Ebba håller i kunskapsämnen som omvärlden och barnkonventionen från hösten 2020 då hon kommer tillbaka från sin föräldraledighet. Även de praktiska övningarna med att hälla, ösa, plocka, riva, skala som förbereder handens koordination för att kunna skriva är något som Ebba förbereder och presenterar.